Nu ook bij Sportpiazza!

Leuk uitbreidingsnieuws: ik ga vanaf 30 augustus ook lesgeven bij Sportpiazza in Malden! Daar neem ik de lessen over van de sympathieke Jasper en ik zal met ingang van het nieuwe rooster 3 lessen verzorgen. We zijn reeds in gesprek over eventuele uitbreidingen van het aantal lessen en de verschillende yogavormen. Zodra hier meer concreet nieuws over is, meld ik dat direct middels dit blog 🙂

Dinsdag om 9:30 en donderdag om 20:30 verzorg ik een uur hatha easy: een geleide yogales met veel aandacht voor losse yogahoudingen en de ademhaling, met voldoende rustmomenten voor beleving en bezinning.

Zondag om 12:00 nemen we anderhalf uur de tijd om met een les hatha dieper op yogahoudingen, yogareeksen  maar ook pranayama’s en verschillende vormen van meditatie in te gaan.

De laatste variant zal iets uitdagender zijn dan de easy-variant. Beide vormen zijn geschikt voor iedereen, ook als je geen eerdere ervaringen hebt met yoga.

Word lid van Sportpiazza, profiteer van de gunstige abonnementen en ik zie je graag op de yogamat 🙂 Hou voor het meest actuele lesrooster de website van sportpiazza in de gaten.

yoga fotoos-7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s