Zin om mee te denken?

Zin om mee te denken met het volgende? 🙂

Ik ben op zoek naar werkplekken waar ik in de ochtend yoga aan zou kunnen bieden. In mijn idee zijn dat de grote gebouwen als KPMG’s, Cito’s, UWV’s en dergelijk: dus echt voor de werknemers aldaar. Ik zou dan bijvoorbeeld tussen 7:00 en 9:00 ieder half uur een korte “word-wakker-en-gefocust”-inlooples willen aanbieden: een vaste ruimte, een vaste dag (of dagen) en lekker laagdrempelig, zodat het uitnodigend kan zijn voor iedereen.

En dus ben ik aan het scouten naar werkplekken die hier interesse in zouden kunnen hebben. Ik noemde er een paar en ben heel benieuwd naar mogelijkheden en connecties die jij misschien hebt. Heb je suggesties, contactgegevens of ben jij zelf iemand die genoeg vingers in de pap heeft om zoiets te kunnen realiseren op jouw werkplek? Ik lees graag van je middels een privé bericht

Alvast bedankt! 🙂

yoga fotoos-5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s