Gezocht: bedrijven. In de aanbieding: yoga!

Naast yogalessen bij Yogapoint Nijmegen en Sportpiazza in Malden bied ik tevens bedrijfsyoga aan. Hierbij kom ik naar bedrijven toe om daar yogalessen te geven. Aan het begin van de werkdag om de dag lekker soepel en gefocust te beginnen. Of aan de start van een meeting of brainstorm om ruimte in geest en ledematen te creëren. Of op welke aanvullende manier dan ook 🙂

Toen ik met het geven van yogalessen begon, is mijn focus direct ook geweest richting bedrijfsyoga. Al die jaren dat ik zelf van 9 tot 5 achter het bureau heb gezeten, had ik er heel wat voor over gehad als er op mijn werkplek yoga aangeboden zou worden. Bij de gemeente Doetinchem, waar we enige tijd geleden als experiment een brainstorm begonnen met een yogales, merkte ik in de praktijk hoe een schitterende aanvulling dit kan zijn.

20161013_144856

Werk jij bij een bedrijf waar yoga een fijne aanvulling kan zijn? Heb je zelf een bedrijf waar je yoga aan wilt kunnen bieden? Zoek me op via kernyoga@gmail.com en laten we eens samen komen om te zien wat ik voor jou/jullie kan betekenen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s