Kernyoga op locatie!

Op een mooie zondagochtend gaf ik een yogales aan een vriendinnengroep in de schitterende tuin van B&B Stadsoase in Nijmegen. De 7 dames hadden een weekendje Nijmegen gepland en wilden de zondag graag starten met een yogales. De eigenares van Stadsoase benaderde mij en zo toogde ik met 8 matten op de bagagedrager richting hun sfeervolle plekje.

 

Een geslaagd project van alle kanten: de 7 dames hadden nooit eerder yoga gedaan en vonden het een prettige kennismaking. De eigenares van de Stadsoase was zo enthousiast dat ze op hun website gaat vermelden dat je ook yoga kunt boeken. En ik vond het een heel leuke buiten-de-deur-yoga ervaring. Voor herhaling vatbaar!

Wil jij ook een Keryoga-les op locatie? Mail me op kernyoga@gmail.com en we gaan de mogelijkheden bekijken 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s