In februari geen lessen!

P1070233

In februari van het komende jaar ben ik een maand in Australië te vinden! Dat betekent dat ik vanaf 1 februari 2018 tot en met 4 maart 2018 mijn reguliere lessen niet geef. Bij alle toko’s waar ik les geef, worden de lessen opgevangen door welgewaardeerde collega-docenten 🙂

Mocht je graag in februari een Kernyoga-les willen doen thuis, dan kan ik je het volgende aanbieden: van zowel een hathales als een powerles die ik in de afgelopen maanden heb gegeven, zijn audio opnames gemaakt. Als je die graag wilt ontvangen om thuis een rondje te doen, mail dan gerust je mailadres naar kernyoga@gmail.com en dan stuur ik de bestanden naar je toe. Vermeld graag even in je mail, welke audioles je wilt ontvangen (allebei mag natuurlijk ook :-). Let wel, het is alleen audio, dus zonder beeldmateriaal.

We zien elkaar vast nog in de komende weken en via deze weg wens ik iedereen alvast schitterende feestdagen en een geweldig 2018!

Hari Om Tat Sat

GJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s