Nieuwe muzieklijstje!

In spotify heb ik meerdere muzieklijstjes gemaakt die ik tijdens de lessen gebruik en welke ook openbaar zijn en als je wilt dus ook thuis te luisteren. Voor tijdens je oefeningen thuis of gewoon voor de fijn 🙂

Afgelopen weken een nieuwe lijst gemaakt, welke je hier gaat vinden: yoga 4.0. Deze lijst heeft iets meer ritme en beats dan vorige edities, en zo net iets meer gericht op de wat energiekere yogalessen, zoals Poweryoga. Maar laat die kwalificatie je vooral niet van de wijs brengen: luister lekker wat jij wilt wanneer jij dat wilt 🙂

Geniet ervan en mocht je een ander lijstje zoeken, neus dan gerust rond in mijn andere yoga-lijsten! Je vindt ze door op spotify te zoeken naar mijn profiel “GerJan van de Kamp”.

yoga4

 

Namaste

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s