laatste les bij Sportpiazza

En dat was hem dan: vanochtend gaf ik mijn allerlaatste les bij Sportpiazza…

Na 2 jaar heen en weer fietsen door het schitterende bos rondom Heumensoord heb ik helaas moeten besluiten dat de lessen bij Sportpiazza niet meer combineerbaar zijn met de andere lessen die ik geef. Met een warm hart en weemoedige gevoelens vanochtend afscheid mogen nemen.

Dank jullie wel, lieve yogi uit Malden en omstreken! Ik ga jullie missen! Hopelijk tot ziens en om dat voor elkaar te krijgen, wil ik jullie allen uitnodigen mij je mailadres te sturen, zodat ik je mee kan nemen in mailinglijsten als er nieuwe toekomstplannen ontstaan. Mail mij gerust op kernyoga@gmail.com en ik zoek je op bij ontwikkelingen.

Nogmaals dank, veel plezier met mijn vervanger, geniet van yoga en hopelijk tot in nabije toekomsten 🙂

 

IMG_3121

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s