gezocht

Naast de lessen die ik momenteel geef bij Yogapoint en Crossfit in Nijmegen wil ik me vanaf het voorjaar van 2019 ook gaan richten op zelf een zaaltje huren en daar enkele lessen aanbieden. En daarom de algehele oproep: weet iemand nog een mooie, betaalbare zaal in Nijmegen?

Het mag van alles zijn, zolang er maar ruimte is om een stapel yogamatten uit te rollen in de avonduren. Weet jij een plek? Heb jij die gouden tip? Zullen we doen dat degene die de gouden tip heeft, dat die de eerste lessen op de nieuwe locatie gratis krijgt? 🙂

IMG-20180710-WA0001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s