Yoga Sounds

Ambient-muzikant en DJ Herman van den Muijsenberg en GerJan (Kernyoga) slaan de handen in 1 voor “Yoga Sounds”!

Deze zondagmiddag gaan we yogahoudingen en ter plekke gecreëerde elektronische klanken samen laten smelten tot één organisch geheel. We beginnen de middag door de yogareeks stap voor stap door te nemen, met alle ruimte voor vragen over bepaalde houdingen en sequenties. Tegelijkertijd kun je je vergapen aan de schitterende muzikale foefjes die Herman mee zal nemen. Om vervolgens gezamenlijk deze voorbereide yogareeks door te lopen waarin vinyasa, hatha en yin worden gecombineerd.

Doordat we deze yogareeks van tevoren uitgebreid hebben doorgenomen, zal GerJan nog wel de houdingen voor- en meedoen, maar er zal geen woordelijke begeleiding meer zijn. De begeleiding wordt in zijn geheel muzikaal: Herman zal met zijn muziek het tempo en de overgangen tussen de verschillende houdingen dirigeren. Om te eindigen in een uitgebreide muzikale eindontspanning.

Geen woorden, maar klanken!

Kom genieten van een middag met heerlijke klanken, kom ervaren hoe woorden plaats mogen maken voor lichamelijke ervaringen en geluidstrillingen. Omdat we de middag beginnen met het uitgebreid doornemen van de reeks die we gaan doen, is voorkennis van yogahoudingen niet nodig.

Doe je mee? Schrijf je snel in via www.yogapoint.nl. Je kunt hiervoor je huidige lessen gebruiken (deze workshop kost 2 lessen). Geen lid van Yogapoint? Koop dan 2 proeflessen en zet deze in voor Yoga Sounds!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s