Extra lange yogalessen bij Daalsehof

Al een tijdje ben ik aan het nadenken hoe ik de Kernyoga-lessen kan uitbreiden. Graag zou ik namelijk – naast de reguliere lessen die ik geef bij Yogapoint en Crossfit in Nijmegen – ook lessen willen aanbieden waar we net even wat meer tijd hebben dan het gewoonlijke uur. Lessen die net wat kleinschaliger zijn, zodat er meer 1-op-1 aandacht kan zijn en waar we gezamenlijk die yogabelevenis kunnen verdiepen. Met tijd en ruimte voor een kopje thee voor en na de les 🙂

Na een enthousiaste zoektocht en de meerdere voors en tegens te hebben afgestemd, is de keuze gevallen op het heerlijk kneuterige wijkcentrum Daalsehof. Daar kan ik in de even weken op de maandagavond een fijne grote ruimte afhuren. De les begint om 19:15 en loopt tot 20:45. Voor en na de les is er tijd voor contact maken of in stilte een kopje thee drinken: vanaf 19:00 ben je al van harte welkom.

Meedoen? Mail me op kernyoga@gmail.com en ik stuur je de achtergrondinformatie 🙂

Ik heb hier erg veel zin in en ik zie je heel graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s