Wegens succes herhaald: Yoga sounds!

Wegen succes herhaald! Ambient-muzikant en DJ Herman van den Muijsenberg en Kernyoga slaan de handen in 1 voor “Yoga Sounds”! Deze zondagmiddag gaan ter plekke gecreeerde muzikale klanken en yoga hand in had om een schitterende yoga-ervaring te maken voor alle zintuigen.

57840048_1073712616149439_9044472952325668864_o

Je bent welkom om 15:00 voor een kopje thee en dan nemen we uitgebreid de tijd om ons te vergapen aan de schitterende muzikale foefjes die Herman mee zal nemen. Vervolgens een lekkere lange yogales waarin hatha en yin zullen worden gecombineerd, met alle ruimte voor een uitgebreide muzikale ontspanning.

De begeleiding zal zijn zoals je dat gewend bent in een yogales: GerJan doet de houdingen voor en loopt door de zaal voor adjustments. Deze keer is de begeleiding echter ook muzikaal: Herman zal met zijn muziek het tempo en de intensiteit van de houdingen inkleuren en dirigeren.

Kom genieten van een middag met heerlijke klanken, kom ervaren hoe yoga en muziek schitterend samen kunnen komen en die prachtige totaalbelevenis mogen leveren. Hou de website van www.yogapoint.nl voor de inschrijvingen. En wees er op tijd bij, want vorige keer was hij helemaal volgeboekt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s