boxyoga

Bij mijn vrienden van Crossfit Nijmegen geef ik ondertussen alweer anderhalf jaar met veel plezier les: ik vind het een hele leuke afwisseling naast lessen in yogazalen met kaarsjes en wierrook om yogalessen aan te bieden tussen de grote tractorbanden, de mega zandzakken en de indrukwekkende sjor- en trekapparaten. Heerlijk ook hoe die yogalessen in overleg met de Crossfit-yogi steeds rustiger, steeds meer yin worden. Schitterende rustmomenten 🙂

Nu vroeg ik een van de eigenaars (Martijn) of we eens een rondje konden boxen, gewoon omdat het kan. Alleen als we ook een rondje yoga erachter aandoen, was het antwoord. Zo gezegd, zo gedaan. En nadat we dit enkele weken in deze combinatie hadden gedaan – eerst een half uur lekker boxen, daarna een half uur stretchen tijdens de yoga, konden we niet anders concluderen dan dat wij dit een gouden combinatie vinden!

IMG_20190507_124313_298

De doorpakker die Martijn is, ging gelijk eens rondvragen of we dit in een workshop-variant zouden kunnen aanbieden bij bedrijven na een uitgebreide vergadering. Enkele dagen geleden deden wij een eerste try-out; 4 collega’s kwamen vergaderen bij Crossfit, kregen een verantwoorde lunch en na de vergadering deden zij mee aan onze boxyoga-workshop.

Gouden concept! Want de reacties waren zeer positief en Martijn en ik hebben nu al zin in de volgende workshop 🙂 Lijkt jou dit iets? Om een vergadering of bijeenkomst of werkdag of wat-dan-ook af te sluiten met een prima workshop Boxyoga? Zoek me op via kernyoga@gmail.com en we gaan eens kijken wat de mogelijkheden zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s