Uitbreiding van de maandagavondlessen

Enkele maanden geleden zijn we begonnen met extra lange yogalessen in het wijkcentrum Daalsehof in Nijmegen Oost. Ondertussen loopt dat heel leuk en zelfs zo leuk dat we kunnen gaan uitbreiden!

Vanaf half augustus verplaatst de maandag naar een enthousiast grotere yogazaal net om de hoek van de huidige locatie. En dan gaan we tevens twee verschillende lessen doen: een lekker lange pittige les en een lekker lange rustige les. Het idee blijft nog steeds hetzelfde: geen overvolle zalen en zo meer aandacht, langere lessen om verder uit te kunnen diepen en alle tijd tussen de lessen in om even bij te komen en een kopje thee te drinken.

IMG_3121

In de vroege avond beginnen we met een pittige yogales, eentje waarin gezweet zal worden en het tempo van de oefeningen hoger zal liggen. Als je bekend bent met de verschillende yogastijl, verwacht dan in de vroege avond Ashtanga, Poweryoga, Vinyasa en dergelijke uitdagendere stijlen. Uitdagend betekent in dit geval niet dat je voorkennis nodig hebt: ook bij intensievere yoga kan je gewoon op ieder moment instappen!

im-just-here-for-the-savasana7-618x618

In de late avond creëren we een rustige les die zich veel meer richt op ontspanning. Denk aan yogastijlen als Yin en Yoga Nidra: langere tijd in dezelfde houdingen om tot diepe stretches te komen en op een dieper niveau te kunnen ontspannen. Met aan het einde altijd een uitgebreide eindontspanning. Ook een rustige les in deze vorm kan zo zijn processen met zich meebrengen: langere tijd in een voor jou wellicht niet altijd even comfortabele houding geeft weer een heel andere uitdaging 🙂

  • Heb je interesse om hieraan mee te gaan doen? Meld je dan via kernyoga@gmail.com en we stemmen de prijzen, precieze locatie en dergelijke samen af.
  • Heb je al een idee welke les je voorkeur heeft? Meld dat vooral alvast in je aanmelding!
  • Benieuwd naar de precieze verschillen en wat je mag verwachten? Zoek me op en ik leg je zoveel mogelijk uit 🙂
  • Nieuwsgierig naar beide varianten? Kom gerust eens kennis maken met de verschillende invullingen.
  • En weet dat er natuurlijk ook altijd ruimte is om er een totaalbelevenis van te maken: plak de twee lessen achter elkaar aan voor een yoga-gevulde maandagavond!

Half augustus gaan we dus los, zie ik je dan terug op de mat? 🙂

 

KERNYOGA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s