buitenyoga!

Nu we even in afwachting zijn, voordat we kunnen beginnen met de lekkere lange yogalessen (we kunnen vanaf 1 september los op de nieuwe lokatie) zullen we vanavond een lekkere lange yogales doen in de buitenlucht! Vlakbij de huidige lokatie heeft een vaste yogini een prachtige tuin voor ons in de aanbieding 🙂

Vanavond dus! Om 19:15 beginnen we! Ben je al een vaste bezoeker van de maandagavond lessen van Kernyoga? Dan is deze les helemaal gratisss. Ben je nieuw met de Kernyogalessen en wil je graag vanavond meedoen? Het kan nog! Voor een klein vriendenprijsje reserveer ik een plekje voor je.

Interesse? Mail me op kernyoga@gmail.com en ik meld je de lokatie! En wellicht volgen er nog andere lessen in de aanloop naar september 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s