Thuis meedoen!

De extra lange yogalessen op de maandagavond zijn in volle gang en de sfeer is geweldig. Wil je mee doen? Er is nog plek en we zien je graag 🙂

Nu hebben we heel professioneel – met zo’n echt klein microfoontje aan het shirt – 1 van de rustige lessen opgenomen. Van begin tot einde! Dus je kunt nu ook thuis meedoen als je wilt! Ik ben er erg blij mee dat deze les opgenomen is, het was een erg fijne en echte Kernyoga-les 🙂

Thuis meedoen? Voor slechts 5 euro is hij voor jou. 5 euro voor anderhalf uur les, spotgoedkoop 🙂 Wat je doet is me even een mail sturen via kernyoga@gmail.com en ik zal ervoor zorgen dat hij jouw kant op komt.

P1000698.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s