Skypeyoga en audiolessen tijdens quarantaine

Laten we beginnen met: ik hoop dat het goed met je gaat. Dat je een beetje een draai kan vinden in deze roerige tijden.

Het ziet er naar uit dat reguliere yogalessen in reguliere yogascholen wellicht nog een tijdje opgeschort gaan worden. Ik werk zowel voor Yogapoint als voor Bodhi Yogashala in Nijmegen en beiden vullen het in hun eigen manier in. Check vooral hun websites voor hoe je lessen kan blijven meedoen (en vindt daar ook een paar onlinelessen van mij :-)).

Vorige week ben ik begonnen met skypyogalessen aanbieden en zolang de quarantaine duurt, zal ik dit elke doordeweekse avond blijven doen. Van 19:00 tot 20:00. Je kunt je aanmelden via momoyoga.com/kernyoga, daar zie je ook de tarieven en mogelijkheden tot strippenkaarten. Kom je er niet uit? Zoek me op! Deze lessen houden we klein: maximaal 3 yogi per sessie.
– Wil je graag op een andere tijd?
– Of liever helemaal prive?
– Wil je elke week op een vast moment?
Alles is bespreekbaar! Geef me aan wat je wilt, en we gaan kijken wat kan. Ik vind het bijzonder om op deze manier door te gaan met lesgeven, dus schroom niet me op te zoeken, ook als je denkt dat je aanvraag veelgevraagd gaat zijn 🙂

Reeds enkele maanden bied ik audiolessen aan. En nu bijna iedereen thuis zit, gaan die als zoete broodjes over de toonbank. Goed nieuws: er zijn ondertussen al 10 lessen van anderhalf uur te volgen! 1 les kost 5 euro en mag je zo vaak luisteren als je wilt. 3 lessen kosten 12,50 en je mag alles combineren. Op kernyoga.com in de rechterkolom zie je het huidige aanbod, zowel lessen als meditaties. Combineer wat je wilt. En wat de laatste dagen ook veel gebeurt: ik stuur ze met liefde naar iemand die jij een yogalesje toewenst.

Andere vragen? (iemand vroeg me bijvoorbeeld diens favoriete yogareeks in ter spreken, leuk! Andere behoeftes? Zoek me op: ik heb tijd zat momenteel 🙂

Op instagram kan je me volgen via @kernyoga om op de hoogte te blijven van lopend nieuws. Je vindt me ook actief op facebook onder dezelfde naam. Soms gooi ik op die media ook eenmalig een gratis iets erop (voorgelezen verhaaltjes, minimeditaties, zelfgemaakte muziek), gewoon als kadootjes.

Zorg goed voor jezelf. Zorg goed voor elkaar. Ook dit gaat gewoon weer voorbij ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s