quarantaine yoga

Terwijl de quarantaine voortduurt, bied ik je de volgende opties aan om te kunnen blijven yoga-en:

  • Iedere doordeweekse avond is er skype-yoga: online en live en met een klein clubje. Via skype, van mijn huisje naar het jouwe. Meedoen? Bericht me op kernyoga@gmail.com en ik mail je hoe het geheel in zijn werk gaat.

 

  • Meer als ooit kennen de audiolessen nu gretig aftrek. Zoals altijd geldt dat je 5 euro voor 1 audiobestand betaalt en 12,50 voor 3 bestanden. Helemaal speciaal voor de komende tijd: voor 10 euro krijg je een voor jou samengesteld pakket van 3 bestanden met daarin een fanatieke zonnegroeten-ronde, een lekkere lange rustige yogales en een exclusief  voorleesverhaaltje. Audio bestellen? Ook daarvoor kan je me een mail sturen en dan fixen we de overdracht.

 

  • Op maat gemaakt: voor meerdere yogi ben ik nu op de persoon afgestemde audio en video aan het maken. Wil jij dat ook? Ik kijk graag met je mee hoe we dit het beste in kunnen vullen.

 

Zoek me op: laten we kijken of we ook in deze periode in de yogaflow kunnen blijven. Of juist kunnen komen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s