Huidige aanbod

Dag lieve yogi, ik hoop dat alles goed met je gaat. Dat je een draai hebt gevonden in de roerige tijden. In roerige tijden die om de zoveel weken wellicht voor jou weer even enthousiast worden omgeroerd. Ik hoop dat je je koppie een beetje boven water kunt houden ❤

Hieronder lees je een overzicht van wat er momenteel mogelijk is via Kernyoga met vooral ook de open uitnodiging om mij uit te dagen als je iets buiten onderstaande boxen wenst!

ONLINE-LESSEN
Yoga via skype doen we ondertussen al aardig wat weken achter elkaar en zullen we nog gewoon mee door gaan. Als het zo gezellig blijft als het nu is, gaan we wat mij betreft ook gewoon door nadat alles weer “normaal” wordt! Momenteel kunnen er 5 mensen per skype-sessie meedoen. Op de dinsdagavond en op de woensdagavond zijn momenteel lopende groepen waar je gewoon bij aan kan haken. Op donderdagavond en vrijdagavond is er tevens ruimte en ook op die avonden staan lessen open als je dat wilt. Per keer bekijken we samen welke stijl we gaan doen, meestal maken we er een combinatie van yin en hatha van 🙂

Ik heb vanaf het begin enkele tijden opengezet waar je op in kunt schrijven die mij wel handig leken. Zijn er andere tijden waarop jij graag een online liveles wilt doen? Wie weet past het! Zoek me op en we gaan samen plannen. Schroom niet dit te doen: er is veel tijd momenteel en ik hou van lesgeven, hoe meer hoe beter.

AUDIO en/of VIDEO
In de rechterkolom van dit blog zie je de lessen die je momenteel kan bestellen. Het aanbod kent zowel audiolessen als videolessen. En er komen regelmatig nieuwe lessen bij: hou hem in de gaten en maak een leuke combi voor een vriendelijk prijsje. Bestellen doe je door je wensen naar dit mailadres te sturen en dan krijg je van mij een downloadlink waar je de gekochte lessen kunt vinden.

De afgelopen tijd heb ik meerdere aanvragen gekregen voor afgestemde lessen. Afgestemd op lengte van de les, op oefeningen die er voorbij komen, speciale reeksen, van alles. Heel erg leuk vind ik dit en het levert inspirerende uitdagingen. Ook hiervoor geldt: schroom niet me te benaderen, geen vraag te raar en kunnen er samen vast een leuk project van maken.

BUITENYOGA
Met de versoepelde regelingen gaat Kernyoga naar buiten! Op de maandagavond is reeds een vaste groep om 19:00 waar je gewoon op kan aanhaken. Per les kunnen er 7 mensen meedoen, om de anderhalve meter te garanderen. Ik ben streng op het naleven van de RIVM-regels en verwacht van deelnemers hetzelfde: neem je eigen yogaspullen mee, hou die afstand en respecteer elkaar. En ook hier geldt dat we gezamenlijk de yogastijl van de avond bepalen 🙂

Liever een andere tijd? Een andere locatie? Zeker weten welke yogastijl we gaan doen? Zolang we ons houden aan de regels wil ik graag ergens heenkomen en een buitenyogales met je (of een groepje) doen. Priveles kan of stel zelf een groepje yogi samen en deel zo de kosten.

 

Dit is het huidig lopende aanbod 🙂 Heb je een wild plan wat hierboven niet meegenomen is? Ik ben er vast wel voor in 🙂 Interesse in 1 (of meerdere) van bovenstaande? Mail mij op kernyoga@gmail.com en gooi die lijntjes open, zodat wij de yogalijntjes lekker kort kunnen houden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s