We mogen weer naar binnen!

Naar alle waarschijnlijkheid mogen we vanaf 1 juli weer naar binnen! En als dat zo is, gaan we ook weer de lessen van de maandagavonden oppakken. In overleg met de eigenaar en de andere gebruikers van het pand, de volgende richtlijnen:
– Iedere maandagavond zijn er – zoals we gewend zijn – 2 lessen: een pittige les die start om 18:15 en een rustige les die start om 20:00.
– De lessen zijn een uur en een kwartier, zodat er genoeg tijd en vooral ruimte is voor de wissel van de ene naar de andere les.
– Kom daarom niet te vroeg als je naar de rustige les wilt, zodat we eerst de deelnemers van de pittige les naar buiten kunnen loodsen.
– Er mogen per les 6 deelnemers naar binnen. Aanmelden gaat via momoyoga.com/kernyoga en kan vanaf nu al. De eerste binnenlessen zijn op 6 juli. Gelieve je via de app aan te melden en niet op de bonnefooi te komen: vroeger maakten we gewoon plek voor je, met de huidige maatregelen kan dat helaas niet.
– Eigen materiaal meenemen. De kast met props blijft op slot. Ik zal de lessen zo aanpassen, dat je genoeg hebt aan een eigen mat. Een deken of dikke trui voor de eindontspanning kan fijn zijn.
– Ook de gezamenlijke thee laten we in de begintijd achterwege, neem echter vooral je eigen thee of water mee als je dat fijn vindt om te drinken voor of na een les.
– Gelieve alvast thuis omkleden, zodat we minimaal oponthoud maken in de overloop richting de zaal en iedereen zo direct door kan lopen.
– Zoals overal gemeld wordt: heb je klachten, blijf vooral thuis. Ik heb nog wel een audiolesje voor je in de aanbieding 🙂
– Handen wassen kan gelijk na binnenkomst bij het kraantje bij het toilet en ik zal de vloer lekker vaak boenen.
– Wellicht vanzelfsprekend, maar ik zal in deze tijd geen adjustments geven. Dus ook ik blijf op mijn matje staan en doe zoveel mogelijk de oefeningen mee.

Via skype, zoom en de laatste weken ook buiten hebben we de afgelopen tijd de yogaflow 🙂 doorgezet. En wat mij betreft kunnen we daar ook gewoon mee door gaan. Met de vaste groepen die er zijn ontstaan, zijn we reeds in overleg hoe we potentieel door kunnen gaan. En dat geldt ook voor alle privelessen, buiten en online: zoek me op, want ook nu de zalen weer opengaan, kijk ik graag met je naar alle opties ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s