Kernyoga’s Allround Yoga Kursus

Het is zover! Een heuse Kernyoga Kursus is in ontwikkeling. Een vijfdelige cursus die zich richt op allerlei facetten binnen de yoga. Wat te denken van 5 yogavideolessen van een half uur met de volgende focus:

  • Heupen en benen
  • Schouders en armen
  • Wervelkolom
  • Kracht (poweryoga)
  • Rust (yin yoga)
  • Audio ontspanning

Alle video’s en audio die ontwikkeld worden voor deze cursus zijn uniek en niet eerder gebruikt of aangeboden. En zullen ook niet los verkrijgbaar zijn. Dus ben jij op zoek naar een unieke allround yoga aanpak? Voor slechts 45 euro is dit hele pakket voor jou.

Interesse? Bericht me op kernyoga@gmail.com 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s