Kernyoga Allround Kursus

De 1e officiële Kernyoga-cursus is een allround (hatha)yogacursus! 5 lessen die je in je eigen tempo kan doen en zo vaak je wilt. Maak er een challenge van en doe er 5 dagen achter elkaar eentje, of verdeel ze over meerdere weken. Alle lessen kan je meermaals doen, ook met de volgorde kan je spelen: deze volgorde van 5 lijkt mij een mooie, maar als jij liever eerder je hersteldag doet, of liever vaker lekker wilt zweten met de slowburn, doe je ding.

Een korte uitleg van wat je kunt verwachten:

Dag 1: kennismaking met allround yoga

De titel zegt het al, we gaan een uur lang alle hoeken en gaten van hatha yoga verkennen, grote spiergroepen bij langs en maken kennis met enkele oeroude en bekende yogahoudingen.

Dag 2: twistdag!

Wat is er lekkerder dan een vol uur twistoefeningen te maken en zo alle afvalstoffen uit je lijf te draaien, alle spierpijn uit je lijf te helpen en het geheel wat te helpen stromen? Ik raad je aan lekker veel water te drinken na deze les: ontgiften met die hap!

Dag 3: yin-yang slowburn

Succes, want we gaan even lekker fanatiek aan de slag. Langzaamaan opbouwend naar steeds pittigere oefeningen, waarbij je zoals altijd uitgedaagd wordt om op je eigen grenzen te letten.

Dag 4: hersteldag met zachte oefeningen en yoganidra

Na een slowburn-dag tijd voor een zachte hersteldag. Welke eindigt met ongeveer een half uur yoga nidra: begeleid ontspannen. En dat laatste half uurtje kan wellicht ook vaker helpen? Als je even geen zin hebt in oefeningen, maar wel behoefte aan even landen, aarden en bijkomen?

Dag 5: waar alles samenkomt

It’s all coming together together! Eindig je cursus met een uur hatha yoga waarbij de kennis en belevenissen van de afgelopen samen mogen komen. Geniet van dit uurtje: yoga is leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s