Statement

Mijn doel is dat je veilig bent tijdens en rondom je yogales.

En dat gaat verder dan: ik hoop dat je een fijne les hebt en dat het je lukt om nr de grenzen van je lijf te luisteren. Ik wil dat je je 100% veilig voelt. En ik wil en zal er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Tijdens, voor en na je les.

Onveiligheid, ongemak, belediging, overschrijdend gedrag of wat dan ook ervaren? Meld het me! Ervaar je ergens waar ik lesgeef deze onveiligheid en weet je niet waar je er mee heen kan? Meld het mij (al dan niet anoniem). Ik neem je serieus en geloof je altijd. En als je het niet bij mij wilt of durft te melden, meld het anoniem bij de plekken waar ik les geef.

Samen safe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s