Over GerJan

Mijn naam is GerJan (of GJ) en ik ben een ongeveer 2 meter lange psycholoog die zich heeft laten omscholen tot yogadocent. Zo’n 20 jaar heeft yoga al een plek in mijn leven: soms sluimerend, vaak actief en inspirerende yoga-ervaringen zijn er legio geweest in deze periode. En zijn er nog steeds op dagelijkse basis! Verschillende yogaleraren en -leraressen in Groningen, Arnhem en Nijmegen hebben mij kennis laten maken met de vele verschillende vormen van yoga. Mijn behoefte en zoektocht om yoga in mijn dagelijks leven een definitieve prominente rol te laten spelen, werd aangewakkerd tijdens een verblijf in de prachtige Mangrove yoga ashram in Australië en bij terugkomst ben ik in 2013 dan ook gelijk begonnen met een opleiding tot yogadocent.

Ondertussen heb ik de papieren binnen om les te mogen geven in ashtanga, hatha en yin en alweer zo’n 8 jaar full-time les aan het geven. Een snelle rekensom brengt me op zo’n 4000 lesuren ondertussen!

Mijn streven is om no nonsense yogalessen aan te bieden. Op meerdere laagdrempelige locatie waar ik momenteel verschillende soorten yogalessen doceer. (Om te zien welke les wanneer & waar gegeven wordt, check je het rooster in de linkerbalk van dit blog.) Met een uitnodigende en open blik privelessen aanbieden: afgestemd op de persoon, de wens en de omstandigheden: iets wat mij als afgestudeerd Psycholoog nauw aan het hart ligt. Toegankelijk voor iedereen en men haalt eruit waar men zelf behoefte aan heeft en voor open staat. Kom je kracht opbouwen en je flexibiliteit verhogen? Je bent van harte welkom! Wil je rust vinden, meer ademruimte voelen en in het hier & nu ervaren? Ik nodig je van harte uit!

Yoga is leuk 🙂

IMG_20200904_110734_910